lycklig, skriver av mig!!!

Hur kan något kännas så rätt, på så kort tid?
Det var verkligen emot mina förväntningar att det skulle gå så här snabbt, men du känns så äkta.
När du bara ser på mig, och säger dom ord som du säger, dom behöver inte ens vara fina, men dom blir så underbara ändå.
Du får mig att le, du får mig att skratta åt precis vad som helst, de har aldrig känts så enkelt och rätt att vara med någon som det gör nu. Det känns verkligen overkligt.. känns som en jävla dröm, som jag ALDRIG vill vakna upp ur!
Vi är så lika varandra på så många sätt, samma dåliga humor, ungefär samma tröghet, fast du kan vara liiiite trögare, men de är så himla gulligt för de passar dig att vara lite trög, men samtidigt så rolig!
Hela den här dan har flygit förbi, att få spendera hela dagen med dig, hålla dig i handen och pussa på dig, finner verkligen inga ord.. du gör mig lycklig och jag vill aldrig att det ska försvinna.
Länge sen jag mådde så här bra. Alldeles nyss var jag på botten, men du kom och tog mig till toppen, på bara några få dagar. And I don't give a shit om vad andra tycker om det här, DU gör MIG lycklig, de är det ända som spelar någon roll. Känns ändå konstigt att jag kan säga så här efter så kort tid, men jag kan inte göra något åt saken eftersom att det aldrig har känts så här rätt förut. Hoppas bara att det håller i sig. Vinden kan ju vända när som helst. Men jag tänker njuta av varenda sekund tillsammans med dig!